2160014447 Αχαρνών 313 - Κάτω Πατήσια makrakisgroup@gmail.com
hero image
 
 
MOTO MAKRAKIS 313
ΕΜΠΟΡΙΟ - ΑΞΕΣΟΥΑΡ - SERVICE ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗ
 

 
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Ο Μακράκης Γεώργιος ίδρυσε τη δική του τοποθεσία στην οδό Αχαρνών 313 στα Κάτω Πατήσια Αθήνας, αφού ασχολήθηκε με την επιχείρηση παροχής υπηρεσιών για το σέρβις και την επισκευή μοτοσυκλετών από το 1969. Πρωταρχικός στόχος αυτού του έργου ήταν η συνεχής βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών ώστε να ανταποκρίνονται καλύτερα στις επιθυμίες του πελάτη.

Από τότε μέχρι σήμερα, ο Μακράκης Γεώργιος έχει διατηρήσει μια σύγχρονη πορεία με τις συνεργασίες του με πολυάριθμες επιχειρήσεις και έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα μεγάλο και αφοσιωμένο πελατολόγιο που διευρύνεται σταθερά. Με εκτεταμένες γνώσεις, συνεχή εκπαίδευση, ομαδική εργασία αιχμής και ιδιαίτερα φιλόξενο περιβάλλον, προσπαθεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των καταναλωτών και να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
Το σημαντικό απόθεμα ανταλλακτικών και αξεσουαρ της επιχείρησή μας, μας δίνει την δυνατότητα να παρέχουμε στους συνεργάτες μας και στους πελάτες του συνεργείου μας, την πιο γρήγορη και αποτελεσματική δυνατή εξυπηρέτηση.
 
 
 
 
 
 
SERVICE ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ
Παρέχουμε ενδελεχείς υπηρεσίες επισκευής, συντήρησης, μετατροπής και αναβάθμισης του δικύκλου σας
χάρη στην εκτεταμένη εμπειρία μας και την ανώτερη γνώση κάθε τύπου μοτοσυκλέτας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΜΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ
Στον εκθεσιακό χώρο θα βρείτε τα νέα μοντέλα Yamaha, Honda, Suzuki, Kawasaki, Tcb motors, Sym, Daytona, Kymco, Piaggio, Benelli, Keeway, Cf Motors, Skyteam, Aprilia καθώς και μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ που μπορούν να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες κάθε μοτοσικλετιστή.
 
 
 
 
 
 
Επισκεφθείτε μας
Επισκεφθείτε τον χώρο μας, για δείτε την γκάμα εταιριών μοτοσυκλετών που διαθέτουμε, μαζί με τον πλήρες εξοπλισμό που πρέπει να κατέχει ο κάθε αναβάτης, ή καλέστε μας για να κλείσουμε ραντεβού για το σέρβις της μοτοσυκλέτας σας.
 
    Αχαρνών 313 - Κάτω Πατήσια
    ΑΘΗΝΑ
     
   2160014447
   2160014448